PALAUTTEITA

Hämmästyttävän monipuolinen ja muuntautumiskelpoinen juhlatila aivan Tampereen keskustassa!

Järjestin Pellavaloungessa kirjanjulkistustilaisuuden, ja tila oli helposti muunneltavissa virallisemmasta ohjelmatilasta iltaa kohden juhlatilaksi. Kiitos upeiden maisemien aikaa ei tarvinnut käyttää koristeluun, ja valoista tila oli ihanan seesteinen ja juhlava.

Pehmeät värit ja pinnat saivat vieraat viihtymään tilassa, jopa niinkin hyvin, että ehdimme samojen juhlien aikana ihailla ikkunoista paitsi auringonlaskun myös nousun. 🙂 Kaikki järjestelyt toimivat saumattomasti ja henkilökunta oli aina asioidessa uskomattoman ystävällistä. Hyvä fiilis jäi kaikesta!

Lyhesti: Odottamaton helmi! <3

Reetta Vuokko-Syrjänen

 
Valoisa, kodikas ja tyylikäs tila, joka soveltuu monenlaisiin kokoontumisiin. Tilassa oli hyvin huomioitu kaikki mahdolliset tarpeet, ja palvelu oli ensiluokkaisen ystävällistä ja huomioivaa. Ikkunoista oli upeat näkyvät ympäröivään kaupunkiin. Myös kivaa oheisohjelmaa oli lisämaksusta tarjolla. Suosittelen lämpimästi!

 

Tiina Kuusisto

 

Tilan vuokraus oli helppoa ja tilan käytön sujuvuus varmistettiin loppuun saakka. Tilan vuokraus, esittely ja maksaminen onnistui erittäin hyvin ja helposti. Tila itsessään on avara ja monipuolinen ja tilan varustelut sopivat erinomaisesti monenlaisiin juhliin. Kaiken kaikkiaan onnistunut kokemus ja voin suositella tilan vuokrausta!

Heidi Viitaharju

 


PS. Löydän meidät myös FB @pellavalounge ja IG @pellavalounge.

Järjestelyt toimivat moitteetta ja ystävällisellä asenteella. Tila sopi hyvin vapaamuotoiseen ruokailuun ja maisemat oli mahtavat.

Maikku K

 
Avara tila, ikkunat ja nojatuolit loivat mukavan tunnelman juhlalle. Pellavaloungen kautta hoitui pitopalvelu. Pöydät ja koristelut olivat valmiina saapuessamme. Erittäin hyvä tila ja ystävällinen palvelu!

 

Juha

 

Palaveri/pikkujoulut sujuivat oikein mainiosti ja puitteet olivat täydelliset! Olimme erittäin tyytyväisiä tilaan, varusteluun ja miten kaikki hoitui helposti.

Ingrid